Внос на ударени автомобили

Внос на автомобили от Европа

Нов внос на автомобили с леки повреди (леко ударени)
Колите които внасяме са главно по-заявка, но внасяме и собствени МПС директно за продажба към прекупвачи (фирми) или физически лица.
Вече над 10г. работим и имаме стотици доволни клиенти. Можем да намерим вашият автомобил на изгодна цена. Направете поръчка сега или следете сайта за наличния ни нов внос.  За повече информация, тел 0899 240 240
 

Още опции за нашите клиенти

"БрокерЛинк" ЕООД е партньор на "Колхида Застрахователен Брокер" ООД за София и област Перник

За да се възползвате от нашите безплатни услуги е необходимо да сте клиент на "Колхида ЗБ" ООД, ето как:
     
-  Да сключите нова застраховка независимо каква.(позвънете за повече информация)
Клиентите получават клиентска карта за безплатни услуги (пакет по избор).
Моля, позвънете на тел. 0899 240 240 за подробна информация.


За всички останали:
Могат да закупят абонамент от "БрокерЛинк" ЕООД на цена- 89.99 лв., сега с отстъпка,  само за - 69.99 лв за Пълния пакет от услуги за една година. Вижте  пълно описание на услугите тук

    ВАЖНО!
    За удобство на нашите клиенти, а и във връзка с Ковид ограниченията, сме въвели следните улеснения:
За да направите нова, или заплатите предстояща вноска по Гражданска Отговорнаст или Каско или друго, е необходимо  да позвъните на тел.  0899 240 240  и да продиктувате номера на вашата полица или данните от талона  на вашия автомобил, "Колхида ЗБ" ООД, ще изготвят вашата застраховка, а ние ще Ви я доставим в рамките на деня, на посочен от вас адрес, (след уговорка, заплащате сумата на куриера)

Друг лесен начини да сключите нова, или да заплатите предстояща вноска по застраховка Имущество, Гражданка Отговорност , Каско или друга:

- Да ни пишете на Viber или WhatsApp, тел. 0899 240 240 изпратите ни снимка на голям талон, или малък в лице и гръб, или номер на полица.

"Колхида ЗБ" ООД, ще изготвят оферта или полица, а ние ще се свържем с вас по телефона за да уговорим удобно време и адрес, за да ви доставим документите.

ВАЖНО 
При сключване на нова полица КАСКО е необходимо след като одобрите предложението ни, да посетите с вашето МПС за заснемане.
Всички условия и пояснения за ползване на безплатните услуги, отстъпки, клиентска/абонаментна карта,  новини и промоции, можете да намерите тук

  Издаваме Удостоверения за ЗАСТРАХОВАТЕЛНА СТОЙНОСТ!   Позвънете на тел – 0899 240 240 и ако одобрите сумата за вашето МПС, КОЛХИДА ЗБ" ООД, ще го изготвят, а ние ще го доставим на адрес, до минути!  Виж цените тук

Доставките са безплатни  в рамките на града.

Ще се радваме да ни се доверите! Очакваме ви.
Тел. 0899 240 240
www. brokerlink.bg
Фейсбук Viber или WhatsApp