Условия за ползване на безплатните услуги

Правила и условия за ползване на безплатните услуги

Молим всички, които желаят да се възползват от  безплатните услуги на "БрокерЛинк" ЕООД - Асистънс, да прочетат внимателно условията и правилатa за ползване.

ПОЯСНЕНИЯ ПО:
1т. Репатриране на автомобил /Отнася се за леки автомобили и джипове до 1800 кг.. Репатрирането може да се осъществи и чрез теглене с твърда връзка, с колесар или авто-репатрак, зависи от ситуацията и инцидента, който е възникнал. Решението го взима наш служител и репатрирането се извършва след вашето съгласие. Услугата  е безплатна в рамките на града или до 15км.в едната посока. При по-големи разтояния - по договаряне за километрите над 15.

2т. Отстраняване на повреда на място / Отнася се за леки видими повреди, които могат да се отстранят от наш служител. За лека повреда приемаме - видима причина, която може лесно да се отстрани на място в рамките на 30 минути. Ако се налага да се закупят авточасти за отстаняване на повредата, частите се таксуват. В противен случай, предлагаме репатриране до наш сервиз или до ваш адрес.

3т. Смяна на гума на място / Отнася се за смяна на спукана гума с резервна, при наличието на здрава такава в автомобила. Услугата включва вдигане на крик, сваляне, качване. Ако няма здрава резервна гума,нашия служител занася до най-близкия отворен сервиз за гуми спуканата гума и след ремонта я връща и монтира. Ремонта в сервиза се таксува.

4т. Доставка на гориво / Отнася са за инцидент със свършване на горивото. Доставяме гориво до 5 литра дизел или бензин. Не доставяме пропан и метан. Горивото се таксува.

5т. Превоз със специализиран автомобил./ Отнася се за услуга, която осъществяваме само при възникнал инцидент и спешна необходимост от превоз на обездвижен човек с инвалидна количка от и до болнично заведение. Осигуряваме бус, инвалидна количка и рампа за качване и спускане на количката от буса, както и помощ за достъп до жилището.

Всички услуги се извършват след преценка от нашите служители и с ваше съгласие.
Всички услуги са безплатни  до 15км. и до рамките, определени в поясненията.

Услугите се извършвет  в рамките на град София и град Перник.
Услугите се извършват  рамките на работното време на офиса, което е променливо. Предстои да стане без почивен ден. Промяната ще бъде обявана на сайта и с групов смс до притежателите на клиентски карти. В момента работното време на нашия офис е от 9.30ч. до 18.30ч., от понеделник до петък

Когато нашите екипи са на адрес и има забавяне, не можем да гарантираме бързо отзоваване на повикване. Стараем се да отговорим на очакванията на всички, но понякога не зависи само от нашето желание. При такива ситуации, предупреждаваме своевременно. Услугите ни са безплатни и поради тази причина не са гарантирани на 100%, съответно не гарантираме и не носим отговорност за възникнали или причинени щети от извършването или неизвършването им.
Всички услуги са приложими, само и единствено при инцидентна ситуация. Не са предназначени при регулярни или превантивни мероприятия.

Тел. за информация или заявка на услуги – 0899 240 240