Цени на услугите

Цени за платени услуги

За съдействие при намиране и доставяне на атомобил от Европа, цени по договаряне (мин. цена - 90 евро)
Репатриране на автомобил
– 40лв. в рамките на град София и град Перник или до 20км.
Превоз със специализиран автомобил за трудноподвижни лица - 40лв. в рамките на град София и град Перник или до 20км.
За цени извън горната рамка - по договаряне.


 

Цени за абонамент

Закупилите абонамент, получават безплатен достъп до пълния пакет, описан в раздел УСЛУГИ, разгледай тук .За ключарските услуги, безплатно до 30.00лв. В рамките на града или до 15км.

Абонаментната карта е за период от 1 година - В момента с изключително изгодна отстъпка за нови клиенти!

Цена - 89.99 лв.
Сега с отстъпка, само за 69.99лв. – За пълния пакет от услуги.
Вижте какво включват - тук

Важно – Абонаментните планове включват помощ при възникнала авария или злополука. Не се обслужват инциденти предизвикани в следствие на сбивания, грабежи, обири, разбивания и счупвания в следствие на битови или улични скандали, както и профилактични мероприятия или регулярни обслужвания при хронични заболявания.

Важно - В духа на добрите намерения, бихме искали да поясним, че желанието ни е да удволетворим всяко повикване по най-бързия начин. Но за съжаление има ситуации, които изискват време и търпение и това не може да бъде предвидено или преодоляно. Затова поясняваме категорично, че БрокерЛинк ЕООД не поема гаранции, не търпи санкции и не предлага обещетения, при невъзможност да изълни някоя от предлаганите услуги. Но гарантираме, че ще се отнесем с необходимата сериозност и усърдие за удволетворителен резултат.


Всеки заплатил абонамент, получава абонаментна карта.

 

Цена на застрахователни удостоверения - МПС

Цена на 1бр. Удостоверение – 40лв. 

Безплатни услуги

Клиентите на "Колхида Застрахователен Брокер" ООД, получават възможност да се възползват от безплатните услуги на БрокерЛинк Асистънс.

Това са клиенти, които са сключили нова застраховка в "Колхида ЗБ" ООД на тел. 0899 240 240. За конкретна информация относно полици и компании, (необходимо е пояснение) позвънете на посочения телефон.

Доставките на Полици, Застрахователни Удостоверения и други документи, до ваш адрес в рамките на град Сифия и град Перник са безплатни. Доставката се извършва след угворка на тел. 0899 240 240,  а сумата се заплаща на куриера.

При опити за измами или фалшиви повиквания, на виновните ще бъдат начислени такси. Ще  бъде подаден сигнал до органите на МВР, за да им бъде потърсена отговотност съгласно законите на Р. България.

За повече информация, на телефон – 0899 240 240
На Viber или WhatsApp